WIE ZIJN WE ?

Seminarie 03 by Xtreme Events
Seminar 03 by Xtreme Events

Xtreme Events is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de organisatie van business incentives op meer dan 25 bijzondere locaties in België, Luxemburg, Noord-Frankrijk en Nederland. Xtreme Events staat niet alleen voor ongebreidelde gemotoriseerde fun maar is vooral een extreem ervaren organisator van originele evenementen “à la carte”.

Xtreme Events verzorgt uw projecten van A tot Z tot in de kleinste details. (catering,logement, seminarie, activiteiten). Onze projecten bestaan voor het grootste deel uit de organisatie van seminaries, congressen en meetings.

Xtreme Events kent de hotels als geen ander, voor alle budgetten, in alle stijlen en alle groottes. Xtreme Events weet perfect dat hotel kiezen waar uw groep heerlijk kan overnachten na een dagje vergaderen of een dagje actie.

Xtreme Events wijst u de weg naar de beste vergaderlocaties. Mischien opent Xtreme Events wel een deur naar enkele minder gekende locaties waar we kind aan huis zijn : een nieuw restaurant, een kasteel, een hotel, een yachtclub, een bed & breakfast…

WAT  ZOEKT U ?

eat-and-drink-coast by Xtreme Events
eat-and-drink-inside by Xtreme Events
activities-coast by Xtreme Events
activity-inside by Xtreme Events
hotels-coast by Xtreme Events
hotels-inside by Xtreme Events

XTREME EVENTS IN ENKELE WOORDEN :

16 jaar ervaring
Kwalitatief
Oog voor detail
Authentiek

Familiebedrijf
Indrukwekkende Referenties
Gespecialiseerd in op maat gemaakt
Eigen materiaal

Gepassioneerd
Betrouwbaar
Indrukwekkend netwerk
Perfect drietalig